Velg hyttestilen du vil trives med

For at du virkelig skal få hjemmefølelsen på hytta, har vi laget innredning i tre ulike stiler. Du kan velge mellom tradisjonell eller mer moderne stil – alt etter hva som ligger hjertet ditt nærmest. Om du er usikker, kan du kan snakke med oss og besøke utstillingshyttene vi har innredet.

Tre stiler – i heltre

Klassisk stil inviterer til brettspill, kakao og lange skiturer langt inn i fjellheimen. Profilerte lister og fronter skaper det tradisjonelle hytteuttrykket vi kjenner så godt.

Med Trend får du et klassisk uttrykk – med en moderne touch. Vi har strammet opp profileringen et par hakk, og det tilfører eleganse i uttrykket. Samtidig holder stilen på den lunefulle atmosfæren som inspirer til bøker og peiskos.

For den moderne hytta har vi strippet innredningen for profiler. Ultra har glatte flater som gir hytta et eksklusivt uttrykk. Innredningen kler moderne kjøkkenutstyr og interiør fra kjente designere.

Hjelp til å velge en varig stil

På kjøkkensiden ser du de tre forskjellige hyttestilene. Vi forstår det kan være vanskelig å velge innredningen som skal prege hytta i mange år fremover, i alle fall når det er så mye fint å velge mellom. Men det finnes råd.

Du trenger ikke å bestemme deg ut fra bildene på nettsiden. Magefølelsen kommer gjerne ved å bevege seg i rommet, åpne skuffene og dra hånda over benkeflata. Kjør deg en tur til utstillingshyttene våre og ta en nærmere titt på innredningene.

Om du vil ha profesjonell hjelp, bestill et gratis designmøte med oss. Da får du alenetid med vår interiørdesigner, som vil lytte til deg og gi deg råd. Du får også rusle rundt i showroomet vårt, helt uforstyrret.

 

Trenger du hjelp med å velge stil og innredning? Ta kontakt med oss!

Vil du vite mer om Velg hyttestilen du vil trives med?

Morten Sveen

Morten Sveen

Leder produksjon
E: 
Morten
Copyright © 2023 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram