Få helhetlig stil i hytta

En gjennomgående stil gir hytta det lille ekstra, og blir gjerne et overraskende moment for besøkende. Vi hjelper deg å sette prikken over i-en. Alt du trenger å gjøre, er å velge mellom tre stiler.

Velg Klassisk, Trend eller Ultra

Vi har tre stiler du finner igjen i innredningen til kjøkkenet, badet, gangen og soverommet: Klassisk, Trend og Ultra.

Begynn gjerne med å velge stilen du ønsker på kjøkkenet. Går du for eksempel for en klassisk innredning her, velger du klassiske fronter på badet også. Og i gangen. Og på soverommet. Slik spinnes den røde tråden frem, enkelt og greit.

Gratis planleggingsmøte og showroom

Om du er litt i tvil om du skal gå for en tradisjonell eller mer moderne stil, kan du få hjelp av våre to interiørdesignere. Ta kontakt med oss, så setter vi at tid til et møte med oss – helt kostnadsfritt.

Når du kommer til fabrikken vår på Dokka, har interiørdesigneren kun fokus på deg. Designeren tar deg med til showroomet hvor du i ro og fred kan peke ut detaljene som faller i smak.

Når du har valgt stilen, snekrer designeren sammen et innredningsforslag for hele hytta. Du får anbefalt stoler, bord, sofa og seng – alt du ønsker å innrede hytta di med – i matchende stil.

Vil du ha en helhetlig hyttestil? Ta kontakt for et gratis designmøte.

Copyright © 2023 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram