Om Kistefos Møbler

Vi hos Kistefos Møbler as har spesialisert oss på produksjon av eksklusive møbler og innredninger i heltre. Møblene som kommer fra oss, skal ved siden av å være vakre, også være funksjonelle og ha høy kvalitet. Kistefos har i dag et bredt produktspekter med kjøkken, bad, garderobe og øvrig innredning til både hytter og hus. Kistefos holder til på Dokka i Nordre Land kommune og har eget utsalg i tilknytning til fabrikken. Du finner også møbler og innredning fra Kistefos i flere av visningshyttene på Hellerudsletta, rett utenfor Oslo.

Håndarbeid

Det er mye håndarbeid på våre møbler, og vi benytter en svært omfattende malingsteknikk. Vi er også en av de få møbelprodusentene i Norge som viderefører det flere hundre år gamle særnorske fenomenet med motivmaling på møblene. Store valgmuligheter av overflatebehandling og skreddersøm, gjør at du her kan få både tradisjonelt og moderne uttrykk på din innredning.

Unike produkt

Med mange års erfaring, en god porsjon pågangsmot og et brennende ønske om å skape et unikt produkt, har Kistefos erobret en helt spesiell plass i møbelnorge. Våre selgere har gode produktkunnskaper og vil lose deg trygt gjennom den spennende prosessen det er å bli eier av et møbel eller en innredning fra Kistefos Møbler as. A/S Kistefos Træsliberi er hovedaksjonær i Kistefos Møbler as og har et sterkt engasjement i skogbruk og treindustri i vår kommune.