Få hyttemøblene levert og montert

Ikke utpreget handy, innrømmer du? Eller har du rett og slett ikke tid til å skru sammen et helt hyttekjøkken? Om du vil, kan du bare sette nøkkelen i døra og nyte hytta – fiks ferdig møblert.

Du trenger ikke løfte en finger – vi gjør alt for deg. Vi sørger for humpefri trasé hele veien fra fabrikken til møblementet står klappet og klart. Eller, om du har lyst til å teste drillen selv, kan vi sørge for at møblene blir trygt levert utenfor hyttedøra di. 

Kun de beste får ta hånd om møblene dine. Derfor har vi inngått et samarbeid med de dyktige folka Rønningen Byggetjenester på Dokka. Men du trenger bare å forholde deg til oss.

Håndplukkede fagmontører hos en lokal mesterbedrift har spesialisert seg på montering av våre møbler. De kjører skap, skuffer, bord og stoler trygt til hytta før de pakker ut og monterer. Opprydningen slipper du også. Emballasje, rusk og rask pakkes inn i bilen igjen.

Våre montører

  • bringer møblene trygt til hytta
  • bærer inn, pakker ut og monterer
  • er håndplukkede fagfolk spesialisert på Kistefos Møbler
  • er pålitelige og grundige

Vil du vite mer om levering og montering?

Kontakt gjerne vår fabrikksjef!

Åpningstid fabrikk

Man-fre 08-15.30
Morten Sveen

Morten Sveen

Leder produksjon
E: 
Morten
Copyright © 2023 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram