2
Yes
None
1
1000000
Søk
/kistefos-produkter/
Thumbnail
Sorter

Kategorier

Underkategorier

Klassisk hyttekjøkken 26
Klassisk hyttekjøkken 26 Image

Et flott kjøkken i heltre, malt i heldekkende dempet sort. Dørene har klassiske ramtre fyllinger og benkeplaten er levert i svartoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye skap, som gir god plassutnyttelse.

Her har vi satt inn et klassisk glasskap (0282K) med tilpasset kjøkkensokkel.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 24
Klassisk hyttekjøkken 24 Image

Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med oljet eikeplate. Tinn knotter og skålhåndtak. På denne grendehytten er plassen godt utnyttet med blant annet hjørnevask.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 22
Klassisk hyttekjøkken 22 Image

Klassisk hyttekjøkken med god benkeplass. Dette kjøkkenet passer perfekt for deg som er glad i å lage mat. Malt i heldekkende hvit og oljet eikeplate. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Integrert lyslist med downlights rammer inn dette kjøkkenet. Fritthengende ventilatorhette i stål. Tinn knotter og skålhåndtak. Kjøkkenet har frittstående kjøkkenøy og integrert kjølehjørne.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 21
Klassisk hyttekjøkken 21 Image

Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med brunoljet eikeplate og skålhåndtak i antikk tinn. Dører og skuffefronter med klassiske fyllinger. Den massive eikestokken på ventilatorhetten understreker det robuste uttrykket til dette kjøkkenet. Produsert av førsteklasses heltre.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 20
Klassisk hyttekjøkken 20 Image

Takhøyt klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende askesort med 30mm brunoljet eikeplate. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Skålhåntak og knotter i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 19
Klassisk hyttekjøkken 19 Image

Nostalgisk hyttekjøkken i klassisk stil malt i antikk svart med brunoljet 30mm eikeplate. Skuffefronter uten fyllinger, fingerringer som håndtak. Ventilatorstokk i heltre eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 17
Klassisk hyttekjøkken 17 Image

Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende kveldshimmel. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. Skinnhåndtak og klassiske fyllinger i skuffer og dørfronter. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Benkeplate i 30mm svartoljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 16
Klassisk hyttekjøkken 16 Image

Når hytta fortjener et kjøkken fra øverste hylle!

Et nydelig klassisk hyttekjøkken i heldekkende grått (Spesialfarge grå skifer S-5502-4). Ventilatorstokken i eik over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Dekorative vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Kjøkkenet har skinnhåndtak, skuffefronter uten fyllinger og 40mm gråoljet eik benkeplate.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 15
Klassisk hyttekjøkken 15 Image

Klassisk hyttekjøkken i heldekkende askesort. Massiv eikestokk i ventilatorhetten over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Kjøkkenet er utstyrt med knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Skuffefronter uten fyllinger og oljet 30mm eik benkeplate.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 14
Klassisk hyttekjøkken 14 Image

Klassisk hyttekjøkken i heltre, malt i heldekkende askesort. Ved siden av den spesiallagede gruen har kjøkkenet vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Gråoljet eik benkeplate og håndtak i skinn på dører og skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 13
Klassisk hyttekjøkken 13 Image

Takhøyt hyttekjøkken i klassisk stil, malt i heldekkende grått. Gjennomgående heltre. Rette stålhåndtak på skuffer og skap. I stedet for overskap er det brukt praktiske vegghyller på deler av kjøkkenet og fritthengende ventilatorhette. Skuffefronter uten fyllinger og benkeplate i oljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 12
Klassisk hyttekjøkken 12 Image

Takhøyt hyttekjøkken i tradisjonell stil, malt i heldekkende askesort. Kjøkkenet har klassiske fyllinger på dører og skuffefronter. Praktisk ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Benkeplate i 30mm gråoljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkkken.

Klassisk hyttekjøkken 11
Klassisk hyttekjøkken 11 Image

Takhøyt heltre hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit og har brunoljet benkeplate i heltre eik. Høyskap på enden av kjøkkenet, med plass til både kaffemaskin og stekeovn. Kjøkkenet har en egen liten vegg med en kreativt anretning der mikrobølgeovnen er plassert. Vitrineskap med kryss sprosser og lys gir kjøkkenet et lunt og nostalgisk uttrykk.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 10
Klassisk hyttekjøkken 10 Image

Hyttekjøkken malt i heldekkende hvit, med klassiske fyllinger. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Høyskapene er plassert mot venstre med integrert kjøleskap og en høyskaprekke ved siden av med stekeovn og mikro. Praktisk trancheringsbord med skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 9
Klassisk hyttekjøkken 9 Image

Hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Brede praktiske skuffer i kjøkkenbenken og dekorative glasskap i overskapene på hver side av vinduet. Legg merke til det praktiske trancheringsbordet. Benkeplate i oljet eik, tinnknotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 8
Klassisk hyttekjøkken 8 Image

Takhøyt hyttekjøkken med klassiske fyllinger og stålhåndtak på dører og skuffer. Den norske hetre kvaliteten underbygges av den solide ventilatorstokken i heltre eik. Kjøkkenet har integrert kjølehjørne og er utstyrt med et praktisk Transheringsbord. Kaffemaskin, mikro og komfyr i matchende stålfarge.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 7
Klassisk hyttekjøkken 7 Image

Et flott hyttekjøkken i heltre, malt i Antikk svart. Dørene har klassiske fyllinger og benkeplaten er levert i brunoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye skap, som gir god plassutnyttelse.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 6
Klassisk hyttekjøkken 6 Image

Heltre hyttekjøkken i klassisk utførelse malt i heldekkende hvit. Benkeplate i brunoljet eik. Kjøkkenet har en planløsning med masse høyskap på ene tverrveggen og integrert kjølehjørne. Vitrineskap med kryssprosser myker opp linjene på en fin måte. Vintilatorhette med flotte profilerte detaljer. Kjøkkenet har takhøye skap og spesialtilpasset lyskasse med downlights over vinduet.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 5
Klassisk hyttekjøkken 5 Image

Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Kjøkkenet har et vitrineskap med sprosser som går ned til benk. Panelt bakvegg mellom overskapene dekket med glass som forenkler renholdet ved komfyren.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 4
Klassisk hyttekjøkken 4 Image

Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i Antikk Svart. Videreføring av list over vindu gir kjøkkenet en ekstra plassbygd effekt. Benkeplate i heltre eik, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Kjøkkenet har dører med fyllinger i klassisk stil og en enkel slimline ventilatorhette over komfyren.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 3
Klassisk hyttekjøkken 3 Image

Heltre hyttekjøkken i klassisk stil malt og behandlet i antikk aske. En gedigen eikestokk på ventilatorhetten står gått til den kraftige tømmerhytten. Rikelig med skuffer med dempesystem. Benkeplate i oljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Hylle med downlight over vindu.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 2
Klassisk hyttekjøkken 2 Image

Et stort og romslig hyttekjøkken med god plass til storfamilien. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit med klassiske fyllinger, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Benkeplate i brunoljet heltre eik. Den kraftige stokken i ventilatorhetten gir et eksklusivt preg.

Kontakt for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 1
Klassisk hyttekjøkken 1 Image

Lunt og trivelig hyttekjøkken i klassisk stil. Malt i heldekkende askesort (S-8000N). Brunoljet eik benkeplate. Ventilatorstokken i eik over komfyren understreker det robuste uttrykket på dette kjøkkenet. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 13
Trend hyttekjøkken 13 Image

Et nydelig Trend hyttekjøkken med elegante linjer. Malt i heldekkende hvit med svartoljet eikeplate. Kjøkkenet har praktiske takhøye overskap. Skinnhåndtak på dører og skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 12
Trend hyttekjøkken 12 Image

Lekkert Trend hyttekjøkken med moderne løsninger. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og rette stålhåndtak. Fritthengende ventlatorhette i stål. Praktiske pyntehyller er brukt på endeveggen som alternativ til overskap.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 11
Trend hyttekjøkken 11 Image

Praktisk og elegant Trend hyttekjøkken. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate. Utstyrt med rette stålhåndtak. Takhøye overskap gir god plass. Smarte løsninger. Integrert belysning over vindu.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 10
Trend hyttekjøkken 10 Image

Minimalistisk Trend hyttekjøkken med et luftig uttrykk. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og skinnhåndtak. Fritthengende ventilatorhette i stål. Dekorative skinnhåndtak på skuffene. Et moderne kjøkken der alle funksjoner er flyttet ned til underskapene.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 9
Trend hyttekjøkken 9 Image

Praktisk og moderne Trend hyttekjøkken. Malt i Askesort med 40mm gråoljet eikeplate. Dette kjøkkenet er utsyrt med en utenpåliggende sokkel som er tilvalg på alle våre kjøkkenmodeller. Den utenpåliggende sokkelen gir kjøkkenet en flott plassbygget effekt.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 8
Trend hyttekjøkken 8 Image

Trend hyttekjøkken med masse benkeplass. Malt heldekkende askesort med grålojet eikeplate. Håndtak i stål. Mye av funksjonen til dette kjøkkenet er flyttet ned i skuffene. Dette en gir et luftig uttrykk og lyset fra vinduet slipper lett til i hele rommet.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 7
Trend hyttekjøkken 7 Image

Denne flotte tømmerhytta på Sjusjøen er innredet med et Kistefoskjøkken i Trend stil malt i heldekkende hvit. Brunoljet eik benkeplate. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Praktisk kjøkkenøy med vinhylle ut mot spisestuen.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 6
Trend hyttekjøkken 6 Image

En gammel tømmerhytte på Hadeland har fått et nytt løft med et heltre kjøkken fra Kistefos.  Kjøkkenet har Trend fyllinger og håntak i børstet stål. Den kraftige ventilatorstokken i heltre eik forsterker det robuste uttrykket. Takhøye skap, noen med glassdører og integrert lys. Legg merke til den smarte frokostplassen og de nedsenkbare stikkontaktene.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 5
Trend hyttekjøkken 5 Image

Prestegården på Jevnaker har fått nytt flott tilpasset Trend kjøkken. Malt i heldekkende (Sand). Takhøye skap med masse plass. Kjøkkenet har spesialbestilt benkeplate i 40mm oljet Ask. Masse skuffer med mye plass. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. For å bryte opp høyden på overskapene er det bruk glasskap med integrert lys på nederste delen.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 4
Trend hyttekjøkken 4 Image

Trend kjøkken malt i heldekkende lys grått ( Morgendis) . Benkeplater i gråoljet eik. Store skuffer med lange stålhåndtak gir kjøkkenet et moderne og minimalistisk uttrykk. Stor praktisk øy gir plass til både integrert komfyr, hyller og skap. Det grunne høyskapet på enden gir kjøkkenet en harmonisk avslutning.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 3
Trend hyttekjøkken 3 Image

Heltre hyttekjøkken med Trend fyllinger. Malt i heldekkende grått (Sort Pepper). Benkeplate i brunoljet eik. Den laftede eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et eksklusivt preg, og underbygger kvaliteten i dette kjøkkenet. Kjøkkenet har praktisk hjørnekarusell og skap med trådhyller med uttrekk. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 2
Trend hyttekjøkken 2 Image

Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Sort Pepper), med oljet benkeplate i eik. En luftig minimalistisk løsning uten overskap. Legg merke til det praktiske anretningsskap et som er plassert på motsatt vegg, i samme utførelse. Fritthengende ventilatorhette i stål og stålhåndtak på skuffer og skap.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 1
Trend hyttekjøkken 1 Image

Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Spesialfarge, S-6000N), med gråoljet benkeplate i eik. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. En artig detalj er at overskapene er malt i en annen farge enn resten av kjøkkenet. Takhøyt kjøkken. Praktisk øy med masse skuffeplass og vinskap. Benkeplate med forlenget utstikk, gjør dette til en yndet frokostplass de gangene man er få. Knotter i antikk tinn og hvitevarer i børstet stål.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 14
Trend hyttekjøkken 14 Image

Trend hyttekjøkken, en ren og elegant stil. Malt i heldekkende antikk grå med gråoljet eikeplate. De praktiske takhøye overskapene gir god lagringsplass.  Tinn knotter og skålhåndtak.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Heldekkende maling
Heldekkende maling Image

Vi har et stort utvalg i heldekkende maling til ditt Kistefos møbel.

Antikk behandlet
Antikk behandlet Image

Du kan også få et kjøkken med et antikkbehandlet uttrykk.

Knotter og skålhåndtak - antikk tinn
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Skinnhåndtak med ståldetalj
Skinnhåndtak med ståldetalj Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Lange og korte stålhåndtak
Lange og korte stålhåndtak Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Fingerringer antikk messing
Fingerringer antikk messing Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Knotter og skålhåndtak antikk messing
Knotter og skålhåndtak antikk messing Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Håndtak og hemper i mykt lær
Håndtak og hemper i mykt lær Image

Håndtak og hemper i mykt lær med nippel i matt sølv. En sømkant gjør disse produktene ekstra elegante. Håndtakene leveres i cc 128 mm. Lengde (montert) 157 mm, Bredde 25 mm og Dybde 26 mm. Hempe leveres i lengde (montert) 74 mm, Bredde 25 mm og Dybde 20 mm.

Håndtak 338 brunt lær – Varenr. 1341968
Håndtak 338 svart lær – Varenr. 1341982
Hempe 337 brunt lær – Varenr. 1341975
Hempe 337 svart lær – Varenr. 1341999

Håndtak 3964 Zamak
Håndtak 3964 Zamak Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

 

Klassisk hyttekjøkken 26 Image
Klassisk hyttekjøkken 26
Et flott kjøkken i heltre, malt i heldekkende dempet sort. Dørene har klassiske ramtre fyllinger og benkeplaten er levert i svartoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, me... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 24 Image
Klassisk hyttekjøkken 24
Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med oljet eikeplate. Tinn knotter og skålhåndtak. På denne grendehytten er plassen godt utnyttet med blant annet hjørnevask. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Klassisk hyttekjøkken 22 Image
Klassisk hyttekjøkken 22
Klassisk hyttekjøkken med god benkeplass. Dette kjøkkenet passer perfekt for deg som er glad i å lage mat. Malt i heldekkende hvit og oljet eikeplate. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Integrert lyslist med downlights rammer inn de... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 21 Image
Klassisk hyttekjøkken 21
Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med brunoljet eikeplate og skålhåndtak i antikk tinn. Dører og skuffefronter med klassiske fyllinger. Den massive eikestokken på ventilatorhetten understreker det robuste uttrykket til de... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 20 Image
Klassisk hyttekjøkken 20
Takhøyt klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende askesort med 30mm brunoljet eikeplate. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Skålhå... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 19 Image
Klassisk hyttekjøkken 19
Nostalgisk hyttekjøkken i klassisk stil malt i antikk svart med brunoljet 30mm eikeplate. Skuffefronter uten fyllinger, fingerringer som håndtak. Ventilatorstokk i heltre eik. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Klassisk hyttekjøkken 17 Image
Klassisk hyttekjøkken 17
Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende kveldshimmel. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. Skinnhåndtak og klassiske fyllinger i skuffer og dørfronter. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Benkeplate i 30mm... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 16 Image
Klassisk hyttekjøkken 16
Når hytta fortjener et kjøkken fra øverste hylle! Et nydelig klassisk hyttekjøkken i heldekkende grått (Spesialfarge grå skifer S-5502-4). Ventilatorstokken i eik over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Dekorative vitrineskap ned til... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 15 Image
Klassisk hyttekjøkken 15
Klassisk hyttekjøkken i heldekkende askesort. Massiv eikestokk i ventilatorhetten over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Kjøkkenet er utstyrt med knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Skuffefronter uten fyllinger og oljet 30mm eik benkeplate... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 14 Image
Klassisk hyttekjøkken 14
Klassisk hyttekjøkken i heltre, malt i heldekkende askesort. Ved siden av den spesiallagede gruen har kjøkkenet vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Gråoljet eik benkeplate og håndtak i skinn på dører og skuffer. Kont... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 13 Image
Klassisk hyttekjøkken 13
Takhøyt hyttekjøkken i klassisk stil, malt i heldekkende grått. Gjennomgående heltre. Rette stålhåndtak på skuffer og skap. I stedet for overskap er det brukt praktiske vegghyller på deler av kjøkkenet og fritthengende ventilatorhette. Sk... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 12 Image
Klassisk hyttekjøkken 12
Takhøyt hyttekjøkken i tradisjonell stil, malt i heldekkende askesort. Kjøkkenet har klassiske fyllinger på dører og skuffefronter. Praktisk ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights.... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 11 Image
Klassisk hyttekjøkken 11
Takhøyt heltre hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit og har brunoljet benkeplate i heltre eik. Høyskap på enden av kjøkkenet, med plass til både kaffemaskin og stekeovn. Kjøkkenet har en egen liten... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 10 Image
Klassisk hyttekjøkken 10
Hyttekjøkken malt i heldekkende hvit, med klassiske fyllinger. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Høyskapene er plassert mot venstre med integrert kjøleskap og en høyskaprekke ved siden av med stekeovn og mikro... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 9 Image
Klassisk hyttekjøkken 9
Hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Brede praktiske skuffer i kjøkkenbenken og dekorative glasskap i overskapene på hver side av vinduet. Legg merke til det praktiske trancheringsbordet. Benkeplate i oljet eik, tinnknotter og skålhåndt... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 8 Image
Klassisk hyttekjøkken 8
Takhøyt hyttekjøkken med klassiske fyllinger og stålhåndtak på dører og skuffer. Den norske hetre kvaliteten underbygges av den solide ventilatorstokken i heltre eik. Kjøkkenet har integrert kjølehjørne og er utstyrt med et praktisk Trans... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 7 Image
Klassisk hyttekjøkken 7
Et flott hyttekjøkken i heltre, malt i Antikk svart. Dørene har klassiske fyllinger og benkeplaten er levert i brunoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye ska... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 6 Image
Klassisk hyttekjøkken 6
Heltre hyttekjøkken i klassisk utførelse malt i heldekkende hvit. Benkeplate i brunoljet eik. Kjøkkenet har en planløsning med masse høyskap på ene tverrveggen og integrert kjølehjørne. Vitrineskap med kryssprosser myker opp linjene på en... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 5 Image
Klassisk hyttekjøkken 5
Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Kjøkkenet h... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 4 Image
Klassisk hyttekjøkken 4
Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i Antikk Svart. Videreføring av list over vindu gir kjøkkenet en ekstra plassbygd effekt. Benkeplate i heltre eik, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Kjøkkenet har dører med fyllinger i klassisk stil o... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 3 Image
Klassisk hyttekjøkken 3
Heltre hyttekjøkken i klassisk stil malt og behandlet i antikk aske. En gedigen eikestokk på ventilatorhetten står gått til den kraftige tømmerhytten. Rikelig med skuffer med dempesystem. Benkeplate i oljet eik, knotter og skålhåndtak i ant... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 2 Image
Klassisk hyttekjøkken 2
Et stort og romslig hyttekjøkken med god plass til storfamilien. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit med klassiske fyllinger, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Benkeplate i brunoljet heltre eik. Den kraftige stokken i ventilatorhetten gir... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 1 Image
Klassisk hyttekjøkken 1
Lunt og trivelig hyttekjøkken i klassisk stil. Malt i heldekkende askesort (S-8000N). Brunoljet eik benkeplate. Ventilatorstokken i eik over komfyren understreker det robuste uttrykket på dette kjøkkenet. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.... Les mer...
Trend hyttekjøkken 13 Image
Trend hyttekjøkken 13
Et nydelig Trend hyttekjøkken med elegante linjer. Malt i heldekkende hvit med svartoljet eikeplate. Kjøkkenet har praktiske takhøye overskap. Skinnhåndtak på dører og skuffer. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Trend hyttekjøkken 12 Image
Trend hyttekjøkken 12
Lekkert Trend hyttekjøkken med moderne løsninger. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og rette stålhåndtak. Fritthengende ventlatorhette i stål. Praktiske pyntehyller er brukt på endeveggen som alternativ til overskap. ... Les mer...
Trend hyttekjøkken 11 Image
Trend hyttekjøkken 11
Praktisk og elegant Trend hyttekjøkken. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate. Utstyrt med rette stålhåndtak. Takhøye overskap gir god plass. Smarte løsninger. Integrert belysning over vindu. Kontakt oss for pristilbud p?... Les mer...
Trend hyttekjøkken 10 Image
Trend hyttekjøkken 10
Minimalistisk Trend hyttekjøkken med et luftig uttrykk. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og skinnhåndtak. Fritthengende ventilatorhette i stål. Dekorative skinnhåndtak på skuffene. Et moderne kjøkken der alle funksjoner er... Les mer...
Trend hyttekjøkken 9 Image
Trend hyttekjøkken 9
Praktisk og moderne Trend hyttekjøkken. Malt i Askesort med 40mm gråoljet eikeplate. Dette kjøkkenet er utsyrt med en utenpåliggende sokkel som er tilvalg på alle våre kjøkkenmodeller. Den utenpåliggende sokkelen gir kjøkkenet en flott p... Les mer...
Trend hyttekjøkken 8 Image
Trend hyttekjøkken 8
Trend hyttekjøkken med masse benkeplass. Malt heldekkende askesort med grålojet eikeplate. Håndtak i stål. Mye av funksjonen til dette kjøkkenet er flyttet ned i skuffene. Dette en gir et luftig uttrykk og lyset fra vinduet slipper lett til i... Les mer...
Trend hyttekjøkken 7 Image
Trend hyttekjøkken 7
Denne flotte tømmerhytta på Sjusjøen er innredet med et Kistefoskjøkken i Trend stil malt i heldekkende hvit. Brunoljet eik benkeplate. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Praktisk kjøkkenøy med vinhylle ut mot spisestuen. Kontakt... Les mer...
Trend hyttekjøkken 6 Image
Trend hyttekjøkken 6
En gammel tømmerhytte på Hadeland har fått et nytt løft med et heltre kjøkken fra Kistefos.  Kjøkkenet har Trend fyllinger og håntak i børstet stål. Den kraftige ventilatorstokken i heltre eik forsterker det robuste uttrykket. Takhøye s... Les mer...
Trend hyttekjøkken 5 Image
Trend hyttekjøkken 5
Prestegården på Jevnaker har fått nytt flott tilpasset Trend kjøkken. Malt i heldekkende (Sand). Takhøye skap med masse plass. Kjøkkenet har spesialbestilt benkeplate i 40mm oljet Ask. Masse skuffer med mye plass. Praktisk integrert sitteben... Les mer...
Trend hyttekjøkken 4 Image
Trend hyttekjøkken 4
Trend kjøkken malt i heldekkende lys grått ( Morgendis) . Benkeplater i gråoljet eik. Store skuffer med lange stålhåndtak gir kjøkkenet et moderne og minimalistisk uttrykk. Stor praktisk øy gir plass til både integrert komfyr, hyller og sk... Les mer...
Trend hyttekjøkken 3 Image
Trend hyttekjøkken 3
Heltre hyttekjøkken med Trend fyllinger. Malt i heldekkende grått (Sort Pepper). Benkeplate i brunoljet eik. Den laftede eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et eksklusivt preg, og underbygger kvaliteten i dette kjøkkenet. Kjøkkenet... Les mer...
Trend hyttekjøkken 2 Image
Trend hyttekjøkken 2
Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Sort Pepper), med oljet benkeplate i eik. En luftig minimalistisk løsning uten overskap. Legg merke til det praktiske anretningsskap et som er plassert på motsatt vegg, i samme utførelse. Frittheng... Les mer...
Trend hyttekjøkken 1 Image
Trend hyttekjøkken 1
Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Spesialfarge, S-6000N), med gråoljet benkeplate i eik. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. En artig detalj er at overskapene er m... Les mer...
Trend hyttekjøkken 14 Image
Trend hyttekjøkken 14
Trend hyttekjøkken, en ren og elegant stil. Malt i heldekkende antikk grå med gråoljet eikeplate. De praktiske takhøye overskapene gir god lagringsplass.  Tinn knotter og skålhåndtak. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.... Les mer...
Heldekkende maling Image
Heldekkende maling
Vi har et stort utvalg i heldekkende maling til ditt Kistefos møbel.
Antikk behandlet Image
Antikk behandlet
Du kan også få et kjøkken med et antikkbehandlet uttrykk.
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn Image
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Skinnhåndtak med ståldetalj Image
Skinnhåndtak med ståldetalj
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Lange og korte stålhåndtak Image
Lange og korte stålhåndtak
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Fingerringer antikk messing Image
Fingerringer antikk messing
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Knotter og skålhåndtak antikk messing Image
Knotter og skålhåndtak antikk messing
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Håndtak og hemper i mykt lær Image
Håndtak og hemper i mykt lær
Håndtak og hemper i mykt lær med nippel i matt sølv. En sømkant gjør disse produktene ekstra elegante. Håndtakene leveres i cc 128 mm. Lengde (montert) 157 mm, Bredde 25 mm og Dybde 26 mm. Hempe leveres i ... Les mer...
Håndtak 3964 Zamak Image
Håndtak 3964 Zamak
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.