2
Yes
None
1
1000000
Søk
/kistefos-produkter/
Thumbnail
Sorter

Kategorier

Underkategorier

Klassisk hyttekjøkken 26
Klassisk hyttekjøkken 26 Image

Et flott kjøkken i heltre, malt i heldekkende dempet sort. Dørene har klassiske ramtre fyllinger og benkeplaten er levert i svartoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye skap, som gir god plassutnyttelse.

Her har vi satt inn et klassisk glasskap (0282K) med tilpasset kjøkkensokkel.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 24
Klassisk hyttekjøkken 24 Image

Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med oljet eikeplate. Tinn knotter og skålhåndtak. På denne grendehytten er plassen godt utnyttet med blant annet hjørnevask.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 22
Klassisk hyttekjøkken 22 Image

Klassisk hyttekjøkken med god benkeplass. Dette kjøkkenet passer perfekt for deg som er glad i å lage mat. Malt i heldekkende hvit og oljet eikeplate. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Integrert lyslist med downlights rammer inn dette kjøkkenet. Fritthengende ventilatorhette i stål. Tinn knotter og skålhåndtak. Kjøkkenet har frittstående kjøkkenøy og integrert kjølehjørne.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 21
Klassisk hyttekjøkken 21 Image

Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med brunoljet eikeplate og skålhåndtak i antikk tinn. Dører og skuffefronter med klassiske fyllinger. Den massive eikestokken på ventilatorhetten understreker det robuste uttrykket til dette kjøkkenet. Produsert av førsteklasses heltre.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 20
Klassisk hyttekjøkken 20 Image

Takhøyt klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende askesort med 30mm brunoljet eikeplate. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Skålhåntak og knotter i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 19
Klassisk hyttekjøkken 19 Image

Nostalgisk hyttekjøkken i klassisk stil malt i antikk svart med brunoljet 30mm eikeplate. Skuffefronter uten fyllinger, fingerringer som håndtak. Ventilatorstokk i heltre eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 17
Klassisk hyttekjøkken 17 Image

Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende kveldshimmel. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. Skinnhåndtak og klassiske fyllinger i skuffer og dørfronter. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Benkeplate i 30mm svartoljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 16
Klassisk hyttekjøkken 16 Image

Når hytta fortjener et kjøkken fra øverste hylle!

Et nydelig klassisk hyttekjøkken i heldekkende grått (Spesialfarge grå skifer S-5502-4). Ventilatorstokken i eik over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Dekorative vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Kjøkkenet har skinnhåndtak, skuffefronter uten fyllinger og 40mm gråoljet eik benkeplate.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 15
Klassisk hyttekjøkken 15 Image

Klassisk hyttekjøkken i heldekkende askesort. Massiv eikestokk i ventilatorhetten over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Kjøkkenet er utstyrt med knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Skuffefronter uten fyllinger og oljet 30mm eik benkeplate.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 14
Klassisk hyttekjøkken 14 Image

Klassisk hyttekjøkken i heltre, malt i heldekkende askesort. Ved siden av den spesiallagede gruen har kjøkkenet vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Gråoljet eik benkeplate og håndtak i skinn på dører og skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 13
Klassisk hyttekjøkken 13 Image

Takhøyt hyttekjøkken i klassisk stil, malt i heldekkende grått. Gjennomgående heltre. Rette stålhåndtak på skuffer og skap. I stedet for overskap er det brukt praktiske vegghyller på deler av kjøkkenet og fritthengende ventilatorhette. Skuffefronter uten fyllinger og benkeplate i oljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 12
Klassisk hyttekjøkken 12 Image

Takhøyt hyttekjøkken i tradisjonell stil, malt i heldekkende askesort. Kjøkkenet har klassiske fyllinger på dører og skuffefronter. Praktisk ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Benkeplate i 30mm gråoljet eik.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkkken.

Klassisk hyttekjøkken 11
Klassisk hyttekjøkken 11 Image

Takhøyt heltre hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit og har brunoljet benkeplate i heltre eik. Høyskap på enden av kjøkkenet, med plass til både kaffemaskin og stekeovn. Kjøkkenet har en egen liten vegg med en kreativt anretning der mikrobølgeovnen er plassert. Vitrineskap med kryss sprosser og lys gir kjøkkenet et lunt og nostalgisk uttrykk.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 10
Klassisk hyttekjøkken 10 Image

Hyttekjøkken malt i heldekkende hvit, med klassiske fyllinger. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Høyskapene er plassert mot venstre med integrert kjøleskap og en høyskaprekke ved siden av med stekeovn og mikro. Praktisk trancheringsbord med skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 9
Klassisk hyttekjøkken 9 Image

Hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Brede praktiske skuffer i kjøkkenbenken og dekorative glasskap i overskapene på hver side av vinduet. Legg merke til det praktiske trancheringsbordet. Benkeplate i oljet eik, tinnknotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 8
Klassisk hyttekjøkken 8 Image

Takhøyt hyttekjøkken med klassiske fyllinger og stålhåndtak på dører og skuffer. Den norske hetre kvaliteten underbygges av den solide ventilatorstokken i heltre eik. Kjøkkenet har integrert kjølehjørne og er utstyrt med et praktisk Transheringsbord. Kaffemaskin, mikro og komfyr i matchende stålfarge.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 7
Klassisk hyttekjøkken 7 Image

Et flott hyttekjøkken i heltre, malt i Antikk svart. Dørene har klassiske fyllinger og benkeplaten er levert i brunoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye skap, som gir god plassutnyttelse.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 6
Klassisk hyttekjøkken 6 Image

Heltre hyttekjøkken i klassisk utførelse malt i heldekkende hvit. Benkeplate i brunoljet eik. Kjøkkenet har en planløsning med masse høyskap på ene tverrveggen og integrert kjølehjørne. Vitrineskap med kryssprosser myker opp linjene på en fin måte. Vintilatorhette med flotte profilerte detaljer. Kjøkkenet har takhøye skap og spesialtilpasset lyskasse med downlights over vinduet.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 5
Klassisk hyttekjøkken 5 Image

Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Kjøkkenet har et vitrineskap med sprosser som går ned til benk. Panelt bakvegg mellom overskapene dekket med glass som forenkler renholdet ved komfyren.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 4
Klassisk hyttekjøkken 4 Image

Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i Antikk Svart. Videreføring av list over vindu gir kjøkkenet en ekstra plassbygd effekt. Benkeplate i heltre eik, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Kjøkkenet har dører med fyllinger i klassisk stil og en enkel slimline ventilatorhette over komfyren.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 3
Klassisk hyttekjøkken 3 Image

Heltre hyttekjøkken i klassisk stil malt og behandlet i antikk aske. En gedigen eikestokk på ventilatorhetten står gått til den kraftige tømmerhytten. Rikelig med skuffer med dempesystem. Benkeplate i oljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Hylle med downlight over vindu.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 2
Klassisk hyttekjøkken 2 Image

Et stort og romslig hyttekjøkken med god plass til storfamilien. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit med klassiske fyllinger, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Benkeplate i brunoljet heltre eik. Den kraftige stokken i ventilatorhetten gir et eksklusivt preg.

Kontakt for pristilbud på ditt kjøkken.

Klassisk hyttekjøkken 1
Klassisk hyttekjøkken 1 Image

Lunt og trivelig hyttekjøkken i klassisk stil. Malt i heldekkende askesort (S-8000N). Brunoljet eik benkeplate. Ventilatorstokken i eik over komfyren understreker det robuste uttrykket på dette kjøkkenet. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 13
Trend hyttekjøkken 13 Image

Et nydelig Trend hyttekjøkken med elegante linjer. Malt i heldekkende hvit med svartoljet eikeplate. Kjøkkenet har praktiske takhøye overskap. Skinnhåndtak på dører og skuffer.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 12
Trend hyttekjøkken 12 Image

Lekkert Trend hyttekjøkken med moderne løsninger. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og rette stålhåndtak. Fritthengende ventlatorhette i stål. Praktiske pyntehyller er brukt på endeveggen som alternativ til overskap.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 11
Trend hyttekjøkken 11 Image

Praktisk og elegant Trend hyttekjøkken. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate. Utstyrt med rette stålhåndtak. Takhøye overskap gir god plass. Smarte løsninger. Integrert belysning over vindu.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 10
Trend hyttekjøkken 10 Image

Minimalistisk Trend hyttekjøkken med et luftig uttrykk. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og skinnhåndtak. Fritthengende ventilatorhette i stål. Dekorative skinnhåndtak på skuffene. Et moderne kjøkken der alle funksjoner er flyttet ned til underskapene.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 9
Trend hyttekjøkken 9 Image

Praktisk og moderne Trend hyttekjøkken. Malt i Askesort med 40mm gråoljet eikeplate. Dette kjøkkenet er utsyrt med en utenpåliggende sokkel som er tilvalg på alle våre kjøkkenmodeller. Den utenpåliggende sokkelen gir kjøkkenet en flott plassbygget effekt.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 8
Trend hyttekjøkken 8 Image

Trend hyttekjøkken med masse benkeplass. Malt heldekkende askesort med grålojet eikeplate. Håndtak i stål. Mye av funksjonen til dette kjøkkenet er flyttet ned i skuffene. Dette en gir et luftig uttrykk og lyset fra vinduet slipper lett til i hele rommet.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 7
Trend hyttekjøkken 7 Image

Denne flotte tømmerhytta på Sjusjøen er innredet med et Kistefoskjøkken i Trend stil malt i heldekkende hvit. Brunoljet eik benkeplate. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Praktisk kjøkkenøy med vinhylle ut mot spisestuen.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 6
Trend hyttekjøkken 6 Image

En gammel tømmerhytte på Hadeland har fått et nytt løft med et heltre kjøkken fra Kistefos.  Kjøkkenet har Trend fyllinger og håntak i børstet stål. Den kraftige ventilatorstokken i heltre eik forsterker det robuste uttrykket. Takhøye skap, noen med glassdører og integrert lys. Legg merke til den smarte frokostplassen og de nedsenkbare stikkontaktene.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 5
Trend hyttekjøkken 5 Image

Prestegården på Jevnaker har fått nytt flott tilpasset Trend kjøkken. Malt i heldekkende (Sand). Takhøye skap med masse plass. Kjøkkenet har spesialbestilt benkeplate i 40mm oljet Ask. Masse skuffer med mye plass. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. For å bryte opp høyden på overskapene er det bruk glasskap med integrert lys på nederste delen.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 4
Trend hyttekjøkken 4 Image

Trend kjøkken malt i heldekkende lys grått ( Morgendis) . Benkeplater i gråoljet eik. Store skuffer med lange stålhåndtak gir kjøkkenet et moderne og minimalistisk uttrykk. Stor praktisk øy gir plass til både integrert komfyr, hyller og skap. Det grunne høyskapet på enden gir kjøkkenet en harmonisk avslutning.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 3
Trend hyttekjøkken 3 Image

Heltre hyttekjøkken med Trend fyllinger. Malt i heldekkende grått (Sort Pepper). Benkeplate i brunoljet eik. Den laftede eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et eksklusivt preg, og underbygger kvaliteten i dette kjøkkenet. Kjøkkenet har praktisk hjørnekarusell og skap med trådhyller med uttrekk. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 2
Trend hyttekjøkken 2 Image

Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Sort Pepper), med oljet benkeplate i eik. En luftig minimalistisk løsning uten overskap. Legg merke til det praktiske anretningsskap et som er plassert på motsatt vegg, i samme utførelse. Fritthengende ventilatorhette i stål og stålhåndtak på skuffer og skap.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 1
Trend hyttekjøkken 1 Image

Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Spesialfarge, S-6000N), med gråoljet benkeplate i eik. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. En artig detalj er at overskapene er malt i en annen farge enn resten av kjøkkenet. Takhøyt kjøkken. Praktisk øy med masse skuffeplass og vinskap. Benkeplate med forlenget utstikk, gjør dette til en yndet frokostplass de gangene man er få. Knotter i antikk tinn og hvitevarer i børstet stål.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Trend hyttekjøkken 14
Trend hyttekjøkken 14 Image

Trend hyttekjøkken, en ren og elegant stil. Malt i heldekkende antikk grå med gråoljet eikeplate. De praktiske takhøye overskapene gir god lagringsplass.  Tinn knotter og skålhåndtak.

Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.

Dovre Langbord
Dovre Langbord Image

Solid, robust og forsegjort, superlativene er mange når vi snakker om Dovre langbord fra Kistefos. Her kan du samle venner og familie til enhver anledning. Du får også rundt bord, langbenk og sofabord i samme serie.

Råvarene til dette bordet er håndplukket og møysommelig nedtørket. Plankene er skåret av hele furustokker. Små tørkesprekker og kvister vil forekomme og er med på å gjøre hvert bord unikt.

0475 Dovre langbord H: 75 cm
100 x 200 cm kr 32.000,-
100 x 250 cm kr 33.000,-
100 x 300 cm kr 34.000,-

Rette hjørner er standard Bordplaten er 70 mm tykk

Etna Langbord
Etna Langbord Image

Etna langbord fra Kistefos er laget av førsteklasses heltre. Bordet oser av kvalitet og ekte håndverk.

0412 Etna langbord
H: 75 cm
B: 80-90-100 cm

L: 150 cm kr 15.500,-
L: 200 cm kr 16.500,-
L: 250 cm kr 17.500,-
L: 300 cm kr 18.500,-

Rette hjørner er standard. Bordplaten er 45 mm tykk

Natus Langbord
Natus Langbord Image

Natus Langbord – en herlig mix der det beste fra to verdener møtes – heltre eik og rustfritt stål. Natus serien er god design og produseres i sin helhet på Dokka.

Bord og sitteplater leveres i 40mm eik. Understellet leveres som standard i sort eller blankt rustfritt stål. Natus serien er et nytt og friskt tilskudd i vår allerede etablerte kolleksjon med samme fokus på kvalitet.

I serien finner du langbord, sofabord, konsollbord, sidebord og sittebenk.

Høyde: 75cm

Mål og Pris
100 x 200 cm kr 15.800,-
100 x 250 cm kr 16.800,-
100 x 300 cm kr 17.800,-
100 x 350 cm kr 18.800,-

Stoler
Stoler Image

Kistefos har et godt utvalg av spisestuestoler til hytta, både overstoppet og heltre stoler. Lunde stolen produseres i førsteklasses heltre bjørk. Velg setetrekk og farge fra vårt standard sortiment. Valdres jærstol leveres kun med sete i håndflettet sjøgress.

Sittebenker spisestue
Sittebenker spisestue Image

Kistefos møbler har et stort utvalg av solide sittebenker i heltre. Slagbenk, langbenk og sittebenk med skuffer. Kan brukes både i gang og rundt spisebordet. Alle benkene leveres ferdig sammensatt.

Se mer informasjon i vår prisliste.

Salongmøbler
Salongmøbler Image

En lett og komfortabel serie med puter i formstøpt kaldskum. Ypperlig hyttesofa i mange størrelser.

Serien er klassisk og tidløs, de formstøpte putene gjør at denne sofaen holder den samme faste, fine formen år etter år.

I serien finner du både 3-seter, 2-seter, hjørneløsninger, regulerbar ørelappstol med pall og en 1-seter stol med fast lav rygg.

Stoler priser fra kr 9.400,-
Sofa priser fra kr 18.200,-
Hjørnesofa fra kr 33.000,-
Pall kr 5.200,-

Se mer informasjon i vår prisliste.

Dovre sofabord
Dovre sofabord Image

Dovre sofabord der det beste er godt nok. Kjennetegnes med sitt robuste og solide uttrykk. Håndarbeid og råvarer av ypperste kvalitet. Svært enkel montering. Et varig hyttemøbel som aldri vil gå av moten. Vi har langbord og benk i samme serie.

0427 Dovre sofabord – H: 56 cm
80 x 140 cm kr 18.300,-

Rette hjørner er standard

Natus sofabord
Natus sofabord Image

Natus serien – en herlig mix der det beste fra to verdener møtes – heltre eik og rustfritt stål. Natus serien er god design og produseres i sin helhet på Dokka. Bord og sitteplater leveres i 40mm eik. Understellet leveres som standard i sort eller blankt rustfritt stål. Natus serien et nytt og friskt tilskudd i vår allerede etablerte hyttekolleksjon, med fokus på kvalitet.

Se pris og informasjon i vår prisliste.

Halvhøye glasskap
Halvhøye glasskap Image

Flotte og moderne glasskap som gir masse plass. Disse halvhøye skapene passer godt inn i stue. Brukes ofte som en integrert del av kjøkken i samme stil, da med lik sokkel som kjøkkenet. Skapene har eikeplate på toppen og utenpåliggende sokkel som standard. Finnes i klassisk utførelse med sprosser i dørene eller i Trend utførelse med hel glassflate i dørene. Skapene leveres med to, tre eller fire dører, hver av modellene kan leveres i flere bredder.

Glasskap med heldekkende maling males også innvendig i samme farge. Leveres med 3 stk justerbare glasshyller.

Glasskap pris fra kr 16.100,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Framskap / høye glasskap
Framskap / høye glasskap Image

Smakfullt, praktisk og pent – fremtidens arvegods. Disse kvalitetsskapene i heltre går aldri av moten og har alltid vært en av våre bestselgere. Kommer ferdig sammensatt og kan settes rett på plass. Velg mellom Trend eller Klassisk fylling i dørene. Alle skap med glassdører leveres med glasshyller innvendig. Skap med tette dører har trehyller.

Glasskap med heldekkende maling males også innvendig i samme farge. Antikkbehandlede glasskap leveres beiset innvendig.

Glasskap pris fra kr 14.400,-
Framskap pris fra kr 22.400,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Bokhyller
Bokhyller Image

De flotte bokhyllene fra Kistefos leveres både som høy og lav variant. Alle skuffer har skinner og demping. Bokhyllene har justerbare hyller i heltre og kommer ferdig sammensatt. Velg mellom eik eller furu topplate.

Se pris og informasjon i vår prisliste.

Skjenk
Skjenk Image

Skjenkene leveres i tre forskjellig bredder, med to, tre eller fire skuffer/dører. Som du ser av bildene får møblene vidt forskjellig uttrykk med de ulike dørvariantene og malingsteknikken. Leveres ferdig sammensatt.

Velg mellom eik eller furu topplate.

1320 Skjenk to dører og skuffer kr 12.400,-
1330 Skjenk tre dører og skuffer kr 16.000,-
1340 Skjenk fire dører og skuffer kr 20.000,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

TV-Benk
TV-Benk Image

Er du på jakt etter en flott TV-benk til din nye flatskjermen, bør du bør du se nærmere på tv-benkene fra Kistefos. Dette er Tv- benker med gjennomtenkte løsninger. Skuffene har skinner med demping og det er ferdige hull til gjennomføring av kabler. Tv- benkene kommer ferdig sammensatt. Valgfri topplate i eik eller furu. D: 44cm H: 52cm

1074 – TV-benk med skap, B:104cm kr 8.300,-
1075 – TV-benk med skuffer, B: 104cm kr 9.500,-
1076 – TV-benk med skap, B: 154cm kr 11.000,-
1077 – TV-benk med skuffer, B: 154cm kr 11.000,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

 

Hyller spisestue
Hyller spisestue Image

Praktiske og dekorative hyller i heltre finnes i to forskjellige tykkelser. De kraftigste og lengste hyllene lages i 28 mm furu med profilert kant. Den minste lages i 20 mm furu.

0278 Pyntehylle liten 20 mm, H:28 cm, D: 25 cm, fra kr 2.400,-
0279 Pyntehylle stor 28 mm, H:22 cm, D: 20 cm,  fra kr 3.600,-

Se mer informasjon i vår prisliste.

Familiekøyer
Familiekøyer Image

Kistefos Møbler har utviklet et bredt spekter med senger i særdeles høy kvalitet. Familiekøyene og køyesengene er intet unntak. Disse sengene er et smart valg, de er barnas favoritt og gir plass til en liten familie. Sengene er utstyrt med skuffer med skinner og demping. Køyene leveres komplett med sengebunner, stige og sengehest. Leveres frittstående eller veggmontert.

Priser fra kr 20.000,-

Se flere pris og informasjon i vår prisliste.

Trend senger
Trend senger Image

Trend senger representerer de enkle og rette linjene blant sengene hos Kistefos. Leveres som enkeltsenger og dobbeltsenger med mulighet for skuffer på sidene eller i fotenden. Sengebunner og midtstøtte for dobbeltseng medfølger som standard. Madrassmål 90, 120, 150, 160 og 180 x 200 cm.

Pris fra kr 10.200,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Klassiske senger
Klassiske senger Image

Flotte klassiske dobbeltsenger i heltre. Velg mellom skuffer eller fyllinger på sengesidene og høy eller lav fotgavel. Leveres med sengbunner og midtstolpe/støtte. Standard madrassmål 150, 160 og 180 x 200 cm.

Priser fra kr. 14.200,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Garderobe rund seng
Garderobe rund seng Image

Garderobeskap rundt seng gir en god utnyttelse av plassen på soverommet. Leveres med dører i både Trend og Klassisk. Løsningen gir masse skapplass og har integrerte nattbord i høyskapene på siden.  Innvendig har alle skapene justerbare hyller i heltre furu.

7556K Klassisk garderobe rundt seng, med hjertepynt
H: 204 cm B: Tilpasses
Skrogdybde: 42 cm kr 45.000,-

7556T Trend garderobe rundt seng
H: 204 cm B: Tilpasses
Skrogdybde: 42 cm kr 44.000,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Garderobeskap soverom
Garderobeskap soverom Image

De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Du kan velge mellom to fyllingstyper, Klassisk eller Trend. Som standard leverer vi både enkle og doble skap men kan også leveres som byggesett med garderobeskap, sittebenk eller kommode sammenbygd. Innvendig leveres skapene med hyller, heng eller en kombinasjon. Alle skuffer har skinner med demping.

Kan tilpasses din takhøyde mot et pristillegg på 15%.

Pris fra kr 12.400,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Garderobeskap gang
Garderobeskap gang Image

De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Du kan velge mellom to fyllingstyper, Klassisk eller Trend. Som standard leverer vi både enkle og doble skap men kan også leveres som byggesett med garderobeskap, sittebenk eller kommode sammenbygd. Innvendig leveres skapene med hyller, heng eller en kombinasjon. Alle skuffer har skinner med demping.

Kan tilpasses din takhøyde mot et pristillegg på 15%.

Pris fra kr. 12.400,- pr skap

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Skyvedørsgarderobe
Skyvedørsgarderobe Image

For god utnyttelse og masse skapplass er skyvedørsgarderobene fra Kistefos en ypperlig løsning. Kan tilpasses alle bredder og takhøyder. Eventuell innredning kommer i tillegg. Frontbordet på toppen og skinnesystemet bygger til sammen 10cm inn i nisjen.

Som på all annen innredning fra Kistefos Møbler, kan du også her velge mellom to forskjellige fronter, Klassisk og Trend.

Takhøyde inntil 240 cm kr 5.800,- pr. dør.
Takhøyde over 240 cm kr 6.700,- pr. dør

Skinnesystemet og frontlist oppe er inkludert i prisen.

Kommode gang
Kommode gang Image

Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak.

Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri topplate i 30mm eik eller 36mm. Furuplate med profiler. Kommodene finnes flere bredder.

Pris fra kr 8.500,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Sittebenker gang
Sittebenker gang Image

Kistefos møbler har et stort utvalg av solide sittebenker i heltre med skuffer. Frittstående benker har utenpåliggende sokkel og leveres ferdig sammensatt (D: 44cm). Benkene leveres med en til tre skuffer i forskjellige bredder.

Benken benyttes ofte sammenbygd med garderobeskap. I de tilfellene er sittebenken like dyp som som garderobeskapene (D: 57cm). Benken og garderobeskapet leveres da med felles sokkel.

Pris fra kr 4.700,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Speil gang
Speil gang Image

Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål.

7021 Speil, eikeramme 30 mm tykk/110 mm bred
60 x 60 cm kr 4.300,-
60 x 90 cm kr 4.600,-
60 x 100 cm kr 4.900,-

7022 Speil, eikeramme 40 mm bred/160 mm tykk
80 x 120 cm kr 6.900,-
80 x 140 cm kr 7.400,-
80 x 160 cm kr 7.900,-
80 x 180 cm kr 8.400,-

Hyller og knaggrekker
Hyller og knaggrekker Image

Dekorative og praktiske garderobehyller og knaggrekker i heltre til hytta.

Garderobehyller (0162) med takkroker fås i flere lengder og kan også leveres fra vegg til vegg (0163). Knaggrekkene (0156) kan også leveres i flere lengder

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Nattbord
Nattbord Image

Flotte romslige nattbord i heltre. Kan leveres med Trend eller Klassisk fylling på dørene. Valgfri topplate i oljet eik eller malt furu. Håndtak og beslag tilpasses stilen du ønsker. Alle nattbordene har samme mål.

D: 34
H: 61
B: 44

0256 – Nattbord med skuff kr 4.800,-
0258 – Nattbord med dør og skuff kr. 6.300,-

Sengehylle
Sengehylle Image

Praktiske sengehyller der plassen er liten. Velg mellom oljet eik eller malt furu med kantprofil. Kan festes på sengesiden eller på veggen.

D: 21 cm
B: 22 cm

0275 – Sengehylle oljet eik kr 1.300,-
0255 – Sengehylle furu med profil kr 1.100,-

Nattbordkasser
Nattbordkasser Image

Nattbordkassene er en praktisk løsning som brukes på senger som går fra vegg til vegg. Plassbesparende og gir deg mulighet til å benytte standard madrassmål hvor nattbordkassen utgjør resten av plassen mot vegg. Tilpasses din bredde på rommet. Leveres med eikeplate.

5615 – Nattbordkasse med 30mm eikeplate.

H: 50 cm
D: Tilpasses sengefrontens lengde
B: 75-120 cm kr 3.200,-
B: 120-180 cm kr 3.600,-

Kommode soverom
Kommode soverom Image

Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak.

Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri topplate i 30mm eik eller 36mm. Furuplate med profiler. Kommodene finnes flere bredder.

Pris fra kr 8.500,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Kommode stue
Kommode stue Image

Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak.

Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri topplate i 30mm eik eller 36mm. Furuplate med profiler. Kommodene finnes flere bredder.

Pris fra kr 8.500,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Speil stue
Speil stue Image

Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål.

7021 Speil, eikeramme 30 mm tykk/110 mm bred
60 x 60 cm kr 4.300,-
60 x 90 cm kr 4.600,-
60 x 100 cm kr 4.900,-

7022 Speil, eikeramme 40 mm bred/160 mm tykk
80 x 120 cm kr 6.900,-
80 x 140 cm kr 7.400,-
80 x 160 cm kr 7.900,-
80 x 180 cm kr 8.400,-

Hyller stue
Hyller stue Image

Praktiske og dekorative hyller i heltre finnes i to forskjellige tykkelser. De kraftigste og lengste hyllene lages i 28 mm furu med profilert kant. Den minste lages i 20 mm furu.

0278 Pyntehylle liten 20 mm, H:28 cm, D: 25 cm, fra kr 2.400,-
0279 Pyntehylle stor 28 mm, H:22 cm, D: 20 cm,  fra kr 3.600,-

Se flere priser og informasjon i vår prisliste.

Speil spisestue
Speil spisestue Image

Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål.

7021 Speil, eikeramme 30 mm tykk/110 mm bred
60 x 60 cm kr 4.300,-
60 x 90 cm kr 4.600,-
60 x 100 cm kr 4.900,-

7022 Speil, eikeramme 40 mm bred/160 mm tykk
80 x 120 cm kr 6.900,-
80 x 140 cm kr 7.400,-
80 x 160 cm kr 7.900,-
80 x 180 cm kr 8.400,-

Bord og benkeplater
Bord og benkeplater Image

Her vises våre fargealternativer på bord- og benkeplater.
Hvitoljet
Gråoljet
Brunoljet
Svartoljet

Vi leverer standard benkeplater i 30mm eik eller 28mm furu.

Amdal stoffer
Amdal stoffer Image

Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har klart å ivareta ullens gode egenskaper på en fantastisk måte. Felles for alle stoffene vi tilbyr er at de holder ekstremt høy kvalitet, har en fin struktur og er lette å vedlikeholde.

Kråkevik stoffer
Kråkevik stoffer Image

Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har klart å ivareta ullens gode egenskaper på en fantastisk måte. Felles for alle stoffene vi tilbyr er at de holder ekstremt høy kvalitet, har en fin struktur og er lette å vedlikeholde.

Lindal stoffer
Lindal stoffer Image

Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har klart å ivareta ullens gode egenskaper på en fantastisk måte. Felles for alle stoffene vi tilbyr er at de holder ekstremt høy kvalitet, har en fin struktur og er lette å vedlikeholde.

Hallingdal 65 stoffer
Hallingdal 65 stoffer Image

Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har klart å ivareta ullens gode egenskaper på en fantastisk måte. Felles for alle stoffene vi tilbyr er at de holder ekstremt høy kvalitet, har en fin struktur og er lette å vedlikeholde.

skinn til spisestuestoler
skinn til spisestuestoler Image

Skinn til våre spisestuestoler.

Heldekkende maling
Heldekkende maling Image

Vi har et stort utvalg i heldekkende maling til ditt Kistefos møbel.

Antikk behandlet
Antikk behandlet Image

Du kan også få et kjøkken med et antikkbehandlet uttrykk.

Knotter og skålhåndtak - antikk tinn
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Skinnhåndtak med ståldetalj
Skinnhåndtak med ståldetalj Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Lange og korte stålhåndtak
Lange og korte stålhåndtak Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Fingerringer antikk messing
Fingerringer antikk messing Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Knotter og skålhåndtak antikk messing
Knotter og skålhåndtak antikk messing Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

Håndtak og hemper i mykt lær
Håndtak og hemper i mykt lær Image

Håndtak og hemper i mykt lær med nippel i matt sølv. En sømkant gjør disse produktene ekstra elegante. Håndtakene leveres i cc 128 mm. Lengde (montert) 157 mm, Bredde 25 mm og Dybde 26 mm. Hempe leveres i lengde (montert) 74 mm, Bredde 25 mm og Dybde 20 mm.

Håndtak 338 brunt lær – Varenr. 1341968
Håndtak 338 svart lær – Varenr. 1341982
Hempe 337 brunt lær – Varenr. 1341975
Hempe 337 svart lær – Varenr. 1341999

Hyttebad 7738
Hyttebad 7738 Image

Hyttebad 7738 er mye brukt på hytter der takhøyden på badet ikke er plass til overskap. Dette gir din egen kreativitet fritt spillerom til å gjøre noe spennende ut av speil/hyllefunksjonen.

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7738K Klassisk bad
7738T Trend bad

Høyde: 67 cm
Dybde: 49 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Hyttebad 7753
Hyttebad 7753 Image

Hyttebad 7753 er førstevalget når plassen er liten. Praktiske dype skuffer gir god oversikt og god plass

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7753K Klassisk bad
7753T Trend bad

Høyde: 185 cm
Dybde: 49 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Hyttebad 7769
Hyttebad 7769 Image

Hyttebad 7769 er bestselger hos Kistefos Møbler. Badet tar liten plass, har ingen overskap men praktiske hyller på begge sider av speilet. Underdelen har to dype praktiske skuffer som gir god oversikt.

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7769K Klassisk bad
7769T Trend bad

Høyde: 185 cm
Dybde: 49 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Hyttebad 7783
Hyttebad 7783 Image

Hyttebad 7783 er et funksjonelt og praktisk hyttebad med høyskap plassert på venstre side. God og stor speilflate. Masse oppbevaringsplass i de dype skuffene i underdelen.

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7783K Klassisk bad
7783T Trend bad

Høyde: 185 cm
Dybde: 49 cm

Skrogbredde: 150 cm
Totalbredde: 160 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Hyttebad 7784
Hyttebad 7784 Image

Hyttebad 7783 er et funksjonelt og praktisk hyttebad med høyskap plassert på høyre side. God og stor speilflate. Masse oppbevaringsplass i de dype skuffene i underdelen.

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7783K Klassisk bad
7783T Trend bad

Høyde: 185 cm
Dybde: 49 cm

Skrogbredde: 150 cm
Totalbredde: 160 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Hyttebad 7785
Hyttebad 7785 Image

Hyttebad 7785 er vår “King of the road”. Om du virkelig kan boltre deg med plassen på badet er dette et hyttebad du bør se nærmere på. To praktiske høyskap og topphyllen rammer inn det brede speilet. Underdelen har to romslige skuffer som gir god oversikt. Et møbel du vil trives med.

Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med ferdig utskjært hull til vasken. Enkel montering. Kommer ferdig sammensatt i seksjoner. Valgfri klassisk eller trend front. Alle bad kan leveres med sokkel og downlights som tilvalg.

7785K Klassisk bad
7785T Trend bad

Høyde: 185 cm
Dybde: 49 cm

Skrogbredde: 180 cm
Totalbredde: 190 cm

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Speil til bad
Speil til bad Image

Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål.

7021 Speil, eikeramme 30 mm tykk/110 mm bred
60 x 60 cm kr 4.300,-
60 x 90 cm kr 4.600,-
60 x 100 cm kr 4.900,-

7022 Speil, eikeramme 40 mm bred/160 mm tykk
80 x 120 cm kr 6.900,-
80 x 140 cm kr 7.400,-
80 x 160 cm kr 7.900,-
80 x 180 cm kr 8.400,-

Balder utemøbler
Balder utemøbler Image

Eksklusive utemøbler til hytta. Balder utemøbler fra Kistefos er laget av grov senvokst furu. Behandlet med tokomponent uteolje med soppdrepende middel. Leveres i standard farge – Fjellglød (gråsvart). Utemøblene har en noe røffere finish.

Se priser og informasjon i vår prisliste.

Håndtak 3964 Zamak
Håndtak 3964 Zamak Image

Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak.
Se flere alternativer www.nibu.no.

 

Klassisk hyttekjøkken 26 Image
Klassisk hyttekjøkken 26
Et flott kjøkken i heltre, malt i heldekkende dempet sort. Dørene har klassiske ramtre fyllinger og benkeplaten er levert i svartoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, me... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 24 Image
Klassisk hyttekjøkken 24
Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med oljet eikeplate. Tinn knotter og skålhåndtak. På denne grendehytten er plassen godt utnyttet med blant annet hjørnevask. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Klassisk hyttekjøkken 22 Image
Klassisk hyttekjøkken 22
Klassisk hyttekjøkken med god benkeplass. Dette kjøkkenet passer perfekt for deg som er glad i å lage mat. Malt i heldekkende hvit og oljet eikeplate. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Integrert lyslist med downlights rammer inn de... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 21 Image
Klassisk hyttekjøkken 21
Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med brunoljet eikeplate og skålhåndtak i antikk tinn. Dører og skuffefronter med klassiske fyllinger. Den massive eikestokken på ventilatorhetten understreker det robuste uttrykket til de... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 20 Image
Klassisk hyttekjøkken 20
Takhøyt klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende askesort med 30mm brunoljet eikeplate. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Skålhå... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 19 Image
Klassisk hyttekjøkken 19
Nostalgisk hyttekjøkken i klassisk stil malt i antikk svart med brunoljet 30mm eikeplate. Skuffefronter uten fyllinger, fingerringer som håndtak. Ventilatorstokk i heltre eik. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Klassisk hyttekjøkken 17 Image
Klassisk hyttekjøkken 17
Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende kveldshimmel. Praktisk integrert sittebenk med skuffer under vinduet. Skinnhåndtak og klassiske fyllinger i skuffer og dørfronter. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Benkeplate i 30mm... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 16 Image
Klassisk hyttekjøkken 16
Når hytta fortjener et kjøkken fra øverste hylle! Et nydelig klassisk hyttekjøkken i heldekkende grått (Spesialfarge grå skifer S-5502-4). Ventilatorstokken i eik over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Dekorative vitrineskap ned til... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 15 Image
Klassisk hyttekjøkken 15
Klassisk hyttekjøkken i heldekkende askesort. Massiv eikestokk i ventilatorhetten over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Kjøkkenet er utstyrt med knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Skuffefronter uten fyllinger og oljet 30mm eik benkeplate... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 14 Image
Klassisk hyttekjøkken 14
Klassisk hyttekjøkken i heltre, malt i heldekkende askesort. Ved siden av den spesiallagede gruen har kjøkkenet vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Gråoljet eik benkeplate og håndtak i skinn på dører og skuffer. Kont... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 13 Image
Klassisk hyttekjøkken 13
Takhøyt hyttekjøkken i klassisk stil, malt i heldekkende grått. Gjennomgående heltre. Rette stålhåndtak på skuffer og skap. I stedet for overskap er det brukt praktiske vegghyller på deler av kjøkkenet og fritthengende ventilatorhette. Sk... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 12 Image
Klassisk hyttekjøkken 12
Takhøyt hyttekjøkken i tradisjonell stil, malt i heldekkende askesort. Kjøkkenet har klassiske fyllinger på dører og skuffefronter. Praktisk ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights.... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 11 Image
Klassisk hyttekjøkken 11
Takhøyt heltre hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit og har brunoljet benkeplate i heltre eik. Høyskap på enden av kjøkkenet, med plass til både kaffemaskin og stekeovn. Kjøkkenet har en egen liten... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 10 Image
Klassisk hyttekjøkken 10
Hyttekjøkken malt i heldekkende hvit, med klassiske fyllinger. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Høyskapene er plassert mot venstre med integrert kjøleskap og en høyskaprekke ved siden av med stekeovn og mikro... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 9 Image
Klassisk hyttekjøkken 9
Hyttekjøkken i klassisk tradisjonell stil. Brede praktiske skuffer i kjøkkenbenken og dekorative glasskap i overskapene på hver side av vinduet. Legg merke til det praktiske trancheringsbordet. Benkeplate i oljet eik, tinnknotter og skålhåndt... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 8 Image
Klassisk hyttekjøkken 8
Takhøyt hyttekjøkken med klassiske fyllinger og stålhåndtak på dører og skuffer. Den norske hetre kvaliteten underbygges av den solide ventilatorstokken i heltre eik. Kjøkkenet har integrert kjølehjørne og er utstyrt med et praktisk Trans... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 7 Image
Klassisk hyttekjøkken 7
Et flott hyttekjøkken i heltre, malt i Antikk svart. Dørene har klassiske fyllinger og benkeplaten er levert i brunoljet eik. Knottene på dørene og skålhåndtakene på skuffene er i antikk tinn. Et lunt og harmonisk kjøkken, med takhøye ska... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 6 Image
Klassisk hyttekjøkken 6
Heltre hyttekjøkken i klassisk utførelse malt i heldekkende hvit. Benkeplate i brunoljet eik. Kjøkkenet har en planløsning med masse høyskap på ene tverrveggen og integrert kjølehjørne. Vitrineskap med kryssprosser myker opp linjene på en... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 5 Image
Klassisk hyttekjøkken 5
Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Kjøkkenet h... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 4 Image
Klassisk hyttekjøkken 4
Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i Antikk Svart. Videreføring av list over vindu gir kjøkkenet en ekstra plassbygd effekt. Benkeplate i heltre eik, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Kjøkkenet har dører med fyllinger i klassisk stil o... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 3 Image
Klassisk hyttekjøkken 3
Heltre hyttekjøkken i klassisk stil malt og behandlet i antikk aske. En gedigen eikestokk på ventilatorhetten står gått til den kraftige tømmerhytten. Rikelig med skuffer med dempesystem. Benkeplate i oljet eik, knotter og skålhåndtak i ant... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 2 Image
Klassisk hyttekjøkken 2
Et stort og romslig hyttekjøkken med god plass til storfamilien. Kjøkkenet er malt i heldekkende hvit med klassiske fyllinger, skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Benkeplate i brunoljet heltre eik. Den kraftige stokken i ventilatorhetten gir... Les mer...
Klassisk hyttekjøkken 1 Image
Klassisk hyttekjøkken 1
Lunt og trivelig hyttekjøkken i klassisk stil. Malt i heldekkende askesort (S-8000N). Brunoljet eik benkeplate. Ventilatorstokken i eik over komfyren understreker det robuste uttrykket på dette kjøkkenet. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.... Les mer...
Trend hyttekjøkken 13 Image
Trend hyttekjøkken 13
Et nydelig Trend hyttekjøkken med elegante linjer. Malt i heldekkende hvit med svartoljet eikeplate. Kjøkkenet har praktiske takhøye overskap. Skinnhåndtak på dører og skuffer. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.
Trend hyttekjøkken 12 Image
Trend hyttekjøkken 12
Lekkert Trend hyttekjøkken med moderne løsninger. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og rette stålhåndtak. Fritthengende ventlatorhette i stål. Praktiske pyntehyller er brukt på endeveggen som alternativ til overskap. ... Les mer...
Trend hyttekjøkken 11 Image
Trend hyttekjøkken 11
Praktisk og elegant Trend hyttekjøkken. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate. Utstyrt med rette stålhåndtak. Takhøye overskap gir god plass. Smarte løsninger. Integrert belysning over vindu. Kontakt oss for pristilbud p?... Les mer...
Trend hyttekjøkken 10 Image
Trend hyttekjøkken 10
Minimalistisk Trend hyttekjøkken med et luftig uttrykk. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og skinnhåndtak. Fritthengende ventilatorhette i stål. Dekorative skinnhåndtak på skuffene. Et moderne kjøkken der alle funksjoner er... Les mer...
Trend hyttekjøkken 9 Image
Trend hyttekjøkken 9
Praktisk og moderne Trend hyttekjøkken. Malt i Askesort med 40mm gråoljet eikeplate. Dette kjøkkenet er utsyrt med en utenpåliggende sokkel som er tilvalg på alle våre kjøkkenmodeller. Den utenpåliggende sokkelen gir kjøkkenet en flott p... Les mer...
Trend hyttekjøkken 8 Image
Trend hyttekjøkken 8
Trend hyttekjøkken med masse benkeplass. Malt heldekkende askesort med grålojet eikeplate. Håndtak i stål. Mye av funksjonen til dette kjøkkenet er flyttet ned i skuffene. Dette en gir et luftig uttrykk og lyset fra vinduet slipper lett til i... Les mer...
Trend hyttekjøkken 7 Image
Trend hyttekjøkken 7
Denne flotte tømmerhytta på Sjusjøen er innredet med et Kistefoskjøkken i Trend stil malt i heldekkende hvit. Brunoljet eik benkeplate. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Praktisk kjøkkenøy med vinhylle ut mot spisestuen. Kontakt... Les mer...
Trend hyttekjøkken 6 Image
Trend hyttekjøkken 6
En gammel tømmerhytte på Hadeland har fått et nytt løft med et heltre kjøkken fra Kistefos.  Kjøkkenet har Trend fyllinger og håntak i børstet stål. Den kraftige ventilatorstokken i heltre eik forsterker det robuste uttrykket. Takhøye s... Les mer...
Trend hyttekjøkken 5 Image
Trend hyttekjøkken 5
Prestegården på Jevnaker har fått nytt flott tilpasset Trend kjøkken. Malt i heldekkende (Sand). Takhøye skap med masse plass. Kjøkkenet har spesialbestilt benkeplate i 40mm oljet Ask. Masse skuffer med mye plass. Praktisk integrert sitteben... Les mer...
Trend hyttekjøkken 4 Image
Trend hyttekjøkken 4
Trend kjøkken malt i heldekkende lys grått ( Morgendis) . Benkeplater i gråoljet eik. Store skuffer med lange stålhåndtak gir kjøkkenet et moderne og minimalistisk uttrykk. Stor praktisk øy gir plass til både integrert komfyr, hyller og sk... Les mer...
Trend hyttekjøkken 3 Image
Trend hyttekjøkken 3
Heltre hyttekjøkken med Trend fyllinger. Malt i heldekkende grått (Sort Pepper). Benkeplate i brunoljet eik. Den laftede eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et eksklusivt preg, og underbygger kvaliteten i dette kjøkkenet. Kjøkkenet... Les mer...
Trend hyttekjøkken 2 Image
Trend hyttekjøkken 2
Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Sort Pepper), med oljet benkeplate i eik. En luftig minimalistisk løsning uten overskap. Legg merke til det praktiske anretningsskap et som er plassert på motsatt vegg, i samme utførelse. Frittheng... Les mer...
Trend hyttekjøkken 1 Image
Trend hyttekjøkken 1
Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Spesialfarge, S-6000N), med gråoljet benkeplate i eik. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. En artig detalj er at overskapene er m... Les mer...
Trend hyttekjøkken 14 Image
Trend hyttekjøkken 14
Trend hyttekjøkken, en ren og elegant stil. Malt i heldekkende antikk grå med gråoljet eikeplate. De praktiske takhøye overskapene gir god lagringsplass.  Tinn knotter og skålhåndtak. Kontakt oss for pristilbud på ditt kjøkken.... Les mer...
Dovre Langbord Image
Dovre Langbord
Solid, robust og forsegjort, superlativene er mange når vi snakker om Dovre langbord fra Kistefos. Her kan du samle venner og familie til enhver anledning. Du får også rundt bord, langbenk og sofabord i samme serie. Råvarene til dette ... Les mer...
Etna Langbord Image
Etna Langbord
Etna langbord fra Kistefos er laget av førsteklasses heltre. Bordet oser av kvalitet og ekte håndverk. 0412 Etna langbord H: 75 cm B: 80-90-100 cm L: 150 cm kr 15.500,- L: 200 cm kr 16.500,- L: 250 cm kr 17.... Les mer...
Natus Langbord Image
Natus Langbord
Natus Langbord – en herlig mix der det beste fra to verdener møtes – heltre eik og rustfritt stål. Natus serien er god design og produseres i sin helhet på Dokka. Bord og sitteplater leveres i 40mm eik. Understellet leveres som stand... Les mer...
Stoler Image
Stoler
Kistefos har et godt utvalg av spisestuestoler til hytta, både overstoppet og heltre stoler. Lunde stolen produseres i førsteklasses heltre bjørk. Velg setetrekk og farge fra vårt standard sortiment. Valdres jærstol leveres kun med sete i hå... Les mer...
Sittebenker spisestue Image
Sittebenker spisestue
Kistefos møbler har et stort utvalg av solide sittebenker i heltre. Slagbenk, langbenk og sittebenk med skuffer. Kan brukes både i gang og rundt spisebordet. Alle benkene leveres ferdig sammensatt. Se mer informasjon i vår prisliste.... Les mer...
Salongmøbler Image
Salongmøbler
En lett og komfortabel serie med puter i formstøpt kaldskum. Ypperlig hyttesofa i mange størrelser. Serien er klassisk og tidløs, de formstøpte putene gjør at denne sofaen holder den samme faste, fine formen år etter år. I ser... Les mer...
Dovre sofabord Image
Dovre sofabord
Dovre sofabord der det beste er godt nok. Kjennetegnes med sitt robuste og solide uttrykk. Håndarbeid og råvarer av ypperste kvalitet. Svært enkel montering. Et varig hyttemøbel som aldri vil gå av moten. Vi har ... Les mer...
Natus sofabord Image
Natus sofabord
Natus serien – en herlig mix der det beste fra to verdener møtes – heltre eik og rustfritt stål. Natus serien er god design og produseres i sin helhet på Dokka. Bord og sitteplater leveres i 40mm eik. Understellet leveres som standard i sor... Les mer...
Halvhøye glasskap Image
Halvhøye glasskap
Flotte og moderne glasskap som gir masse plass. Disse halvhøye skapene passer godt inn i stue. Brukes ofte som en integrert del av kjøkken i samme stil, da med lik sokkel som kjøkkenet. Skapene har eikeplate på toppen og utenpåliggende sokkel... Les mer...
Framskap / høye glasskap Image
Framskap / høye glasskap
Smakfullt, praktisk og pent – fremtidens arvegods. Disse kvalitetsskapene i heltre går aldri av moten og har alltid vært en av våre bestselgere. Kommer ferdig sammensatt og kan settes rett på plass. Velg mellom Trend eller Klassisk fylling i... Les mer...
Bokhyller Image
Bokhyller
De flotte bokhyllene fra Kistefos leveres både som høy og lav variant. Alle skuffer har skinner og demping. Bokhyllene har justerbare hyller i heltre og kommer ferdig sammensatt. Velg mellom eik eller furu topplate. Se pris og informasjon... Les mer...
Skjenk Image
Skjenk
Skjenkene leveres i tre forskjellig bredder, med to, tre eller fire skuffer/dører. Som du ser av bildene får møblene vidt forskjellig uttrykk med de ulike dørvariantene og malingsteknikken. Leveres ferdig sammensatt. Velg mellom eik ell... Les mer...
TV-Benk Image
TV-Benk
Er du på jakt etter en flott TV-benk til din nye flatskjermen, bør du bør du se nærmere på tv-benkene fra Kistefos. Dette er Tv- benker med gjennomtenkte løsninger. Skuffene har skinner med demping og det er ferdige hull til gjennomføring a... Les mer...
Hyller spisestue Image
Hyller spisestue
Praktiske og dekorative hyller i heltre finnes i to forskjellige tykkelser. De kraftigste og lengste hyllene lages i 28 mm furu med profilert kant. Den minste lages i 20 mm furu. 0278 Pyntehylle liten 20 mm, H:28 cm, D: 25 cm, fra kr 2.400,... Les mer...
Familiekøyer Image
Familiekøyer
Kistefos Møbler har utviklet et bredt spekter med senger i særdeles høy kvalitet. Familiekøyene og køyesengene er intet unntak. Disse sengene er et smart valg, de er barnas favoritt og gir plass til en liten familie. Sengene er utstyrt med sk... Les mer...
Trend senger Image
Trend senger
Trend senger representerer de enkle og rette linjene blant sengene hos Kistefos. Leveres som enkeltsenger og dobbeltsenger med mulighet for skuffer på sidene eller i fotenden. Sengebunner og midtstøtte for dobbeltseng medfølger som standard. Ma... Les mer...
Klassiske senger Image
Klassiske senger
Flotte klassiske dobbeltsenger i heltre. Velg mellom skuffer eller fyllinger på sengesidene og høy eller lav fotgavel. Leveres med sengbunner og midtstolpe/støtte. Standard madrassmål 150, 160 og 180 x 200 cm. Priser fra kr. 14.200,-... Les mer...
Garderobe rund seng Image
Garderobe rund seng
Garderobeskap rundt seng gir en god utnyttelse av plassen på soverommet. Leveres med dører i både Trend og Klassisk. Løsningen gir masse skapplass og har integrerte nattbord i høyskapene på siden.  Innvendig har alle skapene justerbare hyl... Les mer...
Garderobeskap soverom Image
Garderobeskap soverom
De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Du kan velge mellom to fyllingstyper, Klassisk eller Trend. Som standard leverer vi både enkle og doble skap men kan også leveres som byggesett med garderobeskap, sitte... Les mer...
Garderobeskap gang Image
Garderobeskap gang
De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Du kan velge mellom to fyllingstyper, Klassisk eller Trend. Som standard leverer vi både enkle og doble skap men kan også leveres som byggesett med garderobeskap, sitte... Les mer...
Skyvedørsgarderobe Image
Skyvedørsgarderobe
For god utnyttelse og masse skapplass er skyvedørsgarderobene fra Kistefos en ypperlig løsning. Kan tilpasses alle bredder og takhøyder. Eventuell innredning kommer i tillegg. Frontbordet på toppen og skinnesystemet bygger til sammen 10cm inn ... Les mer...
Kommode gang Image
Kommode gang
Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak. Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri ... Les mer...
Sittebenker gang Image
Sittebenker gang
Kistefos møbler har et stort utvalg av solide sittebenker i heltre med skuffer. Frittstående benker har utenpåliggende sokkel og leveres ferdig sammensatt (D: 44cm). Benkene leveres med en til tre skuffer i forskjellige bredder. Benken b... Les mer...
Speil gang Image
Speil gang
Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål. 7021 Speil, eikeramme 30 mm ... Les mer...
Hyller og knaggrekker Image
Hyller og knaggrekker
Dekorative og praktiske garderobehyller og knaggrekker i heltre til hytta. Garderobehyller (0162) med takkroker fås i flere lengder og kan også leveres fra vegg til vegg (0163). Knaggrekkene (0156) kan også leveres i flere lengder ... Les mer...
Nattbord Image
Nattbord
Flotte romslige nattbord i heltre. Kan leveres med Trend eller Klassisk fylling på dørene. Valgfri topplate i oljet eik eller malt furu. Håndtak og beslag tilpasses stilen du ønsker. Alle nattbordene har samme mål. D: 34 H: 61... Les mer...
Sengehylle Image
Sengehylle
Praktiske sengehyller der plassen er liten. Velg mellom oljet eik eller malt furu med kantprofil. Kan festes på sengesiden eller på veggen. D: 21 cm B: 22 cm 0275 – Sengehylle oljet eik kr 1.300,- 0255 – Sengehylle ... Les mer...
Nattbordkasser Image
Nattbordkasser
Nattbordkassene er en praktisk løsning som brukes på senger som går fra vegg til vegg. Plassbesparende og gir deg mulighet til å benytte standard madrassmål hvor nattbordkassen utgjør resten av plassen mot vegg. Tilpasses din bredde på romm... Les mer...
Kommode soverom Image
Kommode soverom
Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak. Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri ... Les mer...
Kommode stue Image
Kommode stue
Kommodene fra Kistefos er robuste og solide i heltre. Kommer ferdig sammensatt og er bare å sette rett på plass. Alle kommodene leveres med skinner og demping på skuffene. Valgfrie håndtak. Vi har flere typer standard kommoder. Valgfri ... Les mer...
Speil stue Image
Speil stue
Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål. 7021 Speil, eikeramme 30 mm ... Les mer...
Hyller stue Image
Hyller stue
Praktiske og dekorative hyller i heltre finnes i to forskjellige tykkelser. De kraftigste og lengste hyllene lages i 28 mm furu med profilert kant. Den minste lages i 20 mm furu. 0278 Pyntehylle liten 20 mm, H:28 cm, D: 25 cm, fra kr 2.400,... Les mer...
Speil spisestue Image
Speil spisestue
Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål. 7021 Speil, eikeramme 30 mm ... Les mer...
Bord og benkeplater Image
Bord og benkeplater
Her vises våre fargealternativer på bord- og benkeplater. Hvitoljet Gråoljet Brunoljet Svartoljet Vi leverer standard benkeplater i 30mm eik eller 28mm furu.
Amdal stoffer Image
Amdal stoffer
Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har ... Les mer...
Kråkevik stoffer Image
Kråkevik stoffer
Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har ... Les mer...
Lindal stoffer Image
Lindal stoffer
Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har ... Les mer...
Hallingdal 65 stoffer Image
Hallingdal 65 stoffer
Kistefos møbler har valgt Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk AS på Lillehammer som vår hovedleverandør og samarbeidspartner på møbelstoffer. De fleste stoffer vi bruker har et relativt høyt innhold av ull. I bruk vil du merke at produsenten har ... Les mer...
skinn til spisestuestoler Image
skinn til spisestuestoler
Skinn til våre spisestuestoler.
Heldekkende maling Image
Heldekkende maling
Vi har et stort utvalg i heldekkende maling til ditt Kistefos møbel.
Antikk behandlet Image
Antikk behandlet
Du kan også få et kjøkken med et antikkbehandlet uttrykk.
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn Image
Knotter og skålhåndtak - antikk tinn
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Skinnhåndtak med ståldetalj Image
Skinnhåndtak med ståldetalj
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Lange og korte stålhåndtak Image
Lange og korte stålhåndtak
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Fingerringer antikk messing Image
Fingerringer antikk messing
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Knotter og skålhåndtak antikk messing Image
Knotter og skålhåndtak antikk messing
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.
Håndtak og hemper i mykt lær Image
Håndtak og hemper i mykt lær
Håndtak og hemper i mykt lær med nippel i matt sølv. En sømkant gjør disse produktene ekstra elegante. Håndtakene leveres i cc 128 mm. Lengde (montert) 157 mm, Bredde 25 mm og Dybde 26 mm. Hempe leveres i ... Les mer...
Hyttebad 7738 Image
Hyttebad 7738
Hyttebad 7738 er mye brukt på hytter der takhøyden på badet ikke er plass til overskap. Dette gir din egen kreativitet fritt spillerom til å gjøre noe spennende ut av speil/hyllefunksjonen. Som standard leveres badene med 30mm eikeplat... Les mer...
Hyttebad 7753 Image
Hyttebad 7753
Hyttebad 7753 er førstevalget når plassen er liten. Praktiske dype skuffer gir god oversikt og god plass Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en standard porselens servant. Velger du denne blir badene levert med fe... Les mer...
Hyttebad 7769 Image
Hyttebad 7769
Hyttebad 7769 er bestselger hos Kistefos Møbler. Badet tar liten plass, har ingen overskap men praktiske hyller på begge sider av speilet. Underdelen har to dype praktiske skuffer som gir god oversikt. Som standard leveres badene med 30mm... Les mer...
Hyttebad 7783 Image
Hyttebad 7783
Hyttebad 7783 er et funksjonelt og praktisk hyttebad med høyskap plassert på venstre side. God og stor speilflate. Masse oppbevaringsplass i de dype skuffene i underdelen. Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en st... Les mer...
Hyttebad 7784 Image
Hyttebad 7784
Hyttebad 7783 er et funksjonelt og praktisk hyttebad med høyskap plassert på høyre side. God og stor speilflate. Masse oppbevaringsplass i de dype skuffene i underdelen. Som standard leveres badene med 30mm eikeplate. Kistefos har en sta... Les mer...
Hyttebad 7785 Image
Hyttebad 7785
Hyttebad 7785 er vår “King of the road”. Om du virkelig kan boltre deg med plassen på badet er dette et hyttebad du bør se nærmere på. To praktiske høyskap og topphyllen rammer inn det brede speilet. Underdelen har to romslige skuffer so... Les mer...
Speil til bad Image
Speil til bad
Hvis det beste er godt nok, er de moderne eikespeilene fra Kistefos et flott alternativ. Opphengsbeslagene på baksiden er beregnet for både liggende og stående montering. Målene er totale yttermål. 7021 Speil, eikeramme 30 mm ... Les mer...
Balder utemøbler Image
Balder utemøbler
Eksklusive utemøbler til hytta. Balder utemøbler fra Kistefos er laget av grov senvokst furu. Behandlet med tokomponent uteolje med soppdrepende middel. Leveres i standard farge – Fjellglød (gråsvart). Utemøblene har en noe røffere finish.... Les mer...
Håndtak 3964 Zamak Image
Håndtak 3964 Zamak
Her vises et utvalg av våre mest brukte hengsler, knotter og håndtak. Se flere alternativer www.nibu.no.