Velg hyttestilen du vil trives med

Klassisk

Klassisk stil inviterer til brettspill, kakao og lange skiturer langt inn i fjellheimen. Profilerte lister og fronter skaper det tradisjonelle hytteuttrykket vi kjenner så godt. 

Trend

Med Trend får du et klassisk uttrykk – med en moderne touch. Vi har strammet opp profileringen et par hakk, og det tilfører eleganse i uttrykket. Samtidig holder stilen på den lunefulle atmosfæren som inspirer til bøker og peiskos.

Ultra

For den moderne hytta har vi strippet innredningen for profiler. Ultra har glatte flater som gir hytta et eksklusivt uttrykk. Innredningen kler moderne kjøkkenutstyr og interiør fra kjente designere.

Ultra kjøkken 8

Her er vi på Sjusjøen inne i en av de fantastiske tømmerhyttene til Østlaft. Et nydelig Ultrakjøkken fra Kistefos har fått hedersplassen i hjertet av hytta der maten og de gode samtalene blir til.

Ultra kjøkken 9

Her er vi på Turufjell i hyttemodellen Urus fra Telemarkhytter. Kjøkkenet har en moderne planløsning med mange store skuffer.

Ultra kjøkken 10

Dette Ultrakjøkkenet er malt i fargen Timian (S6005-G80Y) og står utstilt i vårt showroom på fabrikken på Dokka.

Ultra kjøkken 11

En «smykke» av et Ultra kjøkken har fått plass i en av de flotte hyttene fra Tradisjonslaft på Beitostølen. Kjøkkenet er malt i Timian ( S6005-G80Y), benkeplaten i 40mm heltre eik er mørk gråoljet, håndtak i sort aluminium. Panel og beis fra Vyrk i fargen Makalaus. På ene kortveggen har vi i stedet for overskap brukt eikehyller med knekter i smijern.

Trend kjøkken 60

Dette Trend kjøkkenet befinner seg i en leilighet midt i slalombakken i Hemsedal. Eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et robust preg. Takløsning gir god plassutnyttelse. Kjøkken er malt i fargen Askesort og har gråoljet benkeplate i 30 mm eik.

Trend kjøkken 50

Dette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft. Praktisk planløst der mange av de tekniske hvitevarene er samlet på ene veggen innebygd i høgskap. Kjøkkenet har tilvalg med utenpåliggende sokkel og 40mm tykk benkeplate i svartoljet eik. Stor praktisk øy med komfyrtopp og skap mot spisestuen. Kjøkkenet er malt i fargen Dempet Sort.

Trend kjøkken 51

Dette flotte hyttekjøkkenet finner vi i en Tinde hytte på Hafjell. Smart planløst takhøyt kjøkken malt i spesialfarge Antikk Grå (S2502-Y). Elegant avslutning mot vindusveggen med vitrineskap ned til benk. Gråoljet eikeplate og elegante håndtak i rustfritt stål.

Trend kjøkken 46

Trend hyttekjøkken malt i heldekkende grått (Spesialfarge, S-6000N), med gråoljet benkeplate i eik. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. En artig detalj er at overskapene er malt i en annen farge enn resten av kjøkkenet. Takhøyt kjøkken. Praktisk øy med masse skuffeplass og vinskap. Benkeplate med forlenget utstikk, gjør dette til en yndet frokostplass de gangene man er få. Knotter i antikk tinn og hvitevarer i børstet stål.

Trend kjøkken 45

Denne flotte tømmerhytta på Sjusjøen er innredet med et Kistefoskjøkken i Trend stil malt i heldekkende hvit. Brunoljet eik benkeplate. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn. Praktisk kjøkkenøy med vinhylle ut mot spisestuen.

Trend kjøkken 40

Her vises es Trend hyttekjøkkenet som er montert i Telemarkhytter sin visningshytte (Storeble) på Hellerudsletta. Her er mange av funksjonene som normalt finner i overskapene flyttet til underdelen i store praktiske skuffer. Den fritthengende ventilator hetten sammen med minimalt med overskap, gir kjøkkenet et luftig og moderne preg. Kjøkkenet er malt i heldekkende Askesort (S 8000N), har gråoljet eikeplate og elegante håndtak i rustfritt stål. Halvhøyt tredørs glasskap i samme stil ved spisestuen gi en flott og praktisk helhet.

Trend kjøkken 43

Praktisk og elegant Trend hyttekjøkken. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate. Utstyrt med rette stålhåndtak. Takhøye overskap gir god plass. Smarte løsninger. Integrert belysning over vindu.

Trend kjøkken 44

Minimalistisk Trend hyttekjøkken med et luftig uttrykk. Malt i heldekkende askesort med gråoljet eikeplate og skinnhåndtak. Fritthengende ventilatorhette i stål. Dekorative skinnhåndtak på skuffene. Et moderne kjøkken der alle funksjoner er flyttet ned til underskapene.

Trend kjøkken 42

Et nydelig Trend hyttekjøkken med elegante linjer. Malt i heldekkende hvit med svartoljet eikeplate. Kjøkkenet har praktiske takhøye overskap. Skinnhåndtak på dører og skuffer.

Klassisk kjøkken 20

Dette flotte klassiske hyttekjøkkenet er montert i Telemarkhytter sin visningshytte (Listul) på Hellerudsletta. Kjøkkenet er smart planløst med takhøye skap som gir maksimal plassutnyttelse. Benkeplaten i svartoljet eik har ekstra utstikk mot stuen, dette lager et par praktiske frokostplasser inntil kjøkkenet. Kjøkkenet er malt i Dempet Sort (S8500-N) og har knotter og skålhåndtak i antikk tinn. På veggen ved siden av kjøkkenet, nærmest som en del av kjøkkenet, er det plassert et firedørs halvhøyt glasskap i samme klassiske stil.

Klassisk kjøkken 24

Takhøyt klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende askesort med 30mm brunoljet eikeplate. Ventilatorskap med uttrekkbar slim-line over komfyren. Integrert lyslist over vinduet med downlights. Dør og skuffefronter med klassiske fyllinger. Skålhåntak og knotter i antikk tinn.

Klassisk kjøkken 23

Når hytta fortjener et kjøkken fra øverste hylle! Her befinner vi oss i en av de flotte tømmerhyttene til Drømmehytta på Veggeli. Et nydelig klassisk hyttekjøkken i heldekkende grått (Spesialfarge grå skifer S-5502-4). Ventilatorstokken i eik over komfyren gir et eksklusivt uttrykk. Dekorative vitrineskap ned til benk med kryssprosser i dørene. Kjøkkenet har skinnhåndtak, skuffefronter uten fyllinger og 40mm gråoljet eik benkeplate.

Klassisk kjøkken 26

Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Benkeplate i brunoljet eik, knotter og skålhåndtak i antikk tinn. Kjøkkenet har en smart løsning mot stuen, der det er laget hylleplass til både bøker og vin. Kjøkkenet har et vitrineskap med sprosser som går ned til benk. Panelt bakvegg mellom overskapene dekket med glass som forenkler renholdet ved komfyren.

Klassisk kjøkken 22

Praktisk takhøyt hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med brunoljet eikeplate og skålhåndtak i antikk tinn. Dører og skuffefronter med klassiske fyllinger. Den massive eikestokken på ventilatorhetten understreker det robuste uttrykket til dette kjøkkenet. Produsert av førsteklasses heltre.

Klassisk kjøkken 21

Klassisk hyttekjøkken malt i heldekkende hvit med oljet eikeplate. Tinn knotter og skålhåndtak. På denne grendehytten er plassen godt utnyttet med blant annet hjørnevask.

Klassisk kjøkken 30

Her ser vi et klassisk hyttekjøkken fra en tømmerhytte på Sjusjøen. Kjøkkenet er malt i en gråfarge (7500-N). Kjøkkenet har hvitoljet benkeplate i heltre eik. Skålhåndtak og knotter i antikk tinn.

Klassisk kjøkken 29

Her er vi inne i en grendehytte på Beitostølen. Klassisk kjøkken i askesort med gråoljet eikeplate og skålhåndtak og knotter i antikk tinn.

Trend kjøkken 49

Trend hyttekjøkken malt i spesialfargen Sort Pepper, med oljet benkeplate i eik. En luftig minimalistisk løsning uten overskap. Legg merke til det praktiske anretningsskap et som er plassert på motsatt vegg, i samme utførelse. Fritthengende ventilatorhette i stål og stålhåndtak på skuffer og skap.

Trend kjøkken 48

Her er vi inne i en koselig tømmerhytte fra Østlaft på Sjusjøen. Kjøkkenet er malt i kalkgrå med gråoljet benkeplate i eik. Knotter og håndtak i kobber.

Trend kjøkken 47

I denne hytta på Beitostølen ser vi et Trend Kjøkken med utenpåliggende sokkel, dette gir en plassbygd effekt. For et stramt og moderne uttrykk har kunden valgt overskap uten topplister. Kjøkkenet er malt i spesialfarge (Varmgrå 3504-Y19R). Kjøkkenet har steinplate og spesialbestilte håndtak i svart. Praktisk kjøkkenøy med store skuffer ut mot stuen.

Trend kjøkken 41

Heltre hyttekjøkken med Trend fyllinger. Malt i spesialfargen Sort Pepper. Benkeplate i brunoljet eik. Den laftede eikestokken på ventilatorhetten gir kjøkkenet et eksklusivt preg, og underbygger kvaliteten i dette kjøkkenet. Kjøkkenet har praktisk hjørnekarusell og skap med trådhyller med uttrekk. Knotter og skålhåndtak i antikk tinn.

Vil du vite mer om våre kjøkkenløsninger?

Kontakt gjerne en av våre kjøkkendesignere!

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Karianne Osufsen

Kjøkken/interiør Designer

Book time i vårt Showroom

Standardfarger-heldekkende

Egghvit 0502-Y

Washed Linen 2303-Y14R

Varmgrå 3504 Y19R

Form 4605-Y10R

Sober 6303-Y43R

Deco Blue S7010-R90B

Timian S6005-G80Y

Green Marble S7005-G80Y

Grå Skifer S5502-Y

Aske S7500-N

Askesort S8000-N

Dempet Sort S8500-N

Fargevalg bordplater/topplater i EIK

Fargevalg bordplater i FURU

Stoffer

Hallingdal 65

Lindal

Kråkevik

Amdal

Skinn til spisestuestoler

Copyright © 2023 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram