Om Kistefos Møbler

kjokken02


Kistefos Møbler – Norske produkter i hel tre og av høy kvalitet, for hus og hytte

Kistefos Møbler as holder til på Dokka i Nordre Land kommune. Vi har spesialisert oss på utvikling, design og produksjon av kjøkken, møbler og innredning til norske hus og hytter. Innredninger fra Kistefos kjennetegnes med aktiv bruk av hel tre og mye håndarbeid.

Hoffleverandør av innredning
Bedriften er særlig kjent som en hoffleverandør av innredninger til det norske hyttemarkedet, men har de siste årene utviklet produkter som er like aktuelle til hus og hjem.

Kistefos Møbler har et bredt produktspekter, der kjøkken er det største og viktigste produktet for oss. Vi er opptatt av at kundene med våre produkter kan skape helhetlige løsninger og få en gjennomgående stil, være seg hytte eller hus. Ved siden av kjøkken, tilbyr vi derfor bad, garderobe, møbler og annen innredning som gjør at kundene kan få en gjennomført stil på sitt innredningsoppdrag.

«Skreddersøm satt i system»
Kistefos Møbler har en nyutviklet produksjonslinje basert på standardmoduler, som gir muligheter for individuelle tilpasninger. Hos oss får du «skreddersøm satt i system». Det betyr også at vi kan tilby produkter av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

Vi har egen utstilling med utsalg på fabrikken på Dokka. I tillegg har vi møblert flere av visningshyttene på Norsk Hyttesenter (Hellerudsletta) nær Oslo. Hyttene er åpne for publikum 2-3 dager hver uke.

A/S Kistefos Træsliberi med Christen Sveaas i spissen, er hovedaksjonær i Kistefos Møbler as. Selskapet har et sterkt engasjement i skogbruk og treindustri i Nordre Land kommune.